MRS Residence SMART, orașul din interiorul orașului tău, a fost lansat " GALERIE FOTO/VIDEO de la eveniment

15 Oct 2018 09:47
MRS Residence Ploiești a lansat oficial proiectul inovator MRS Residence SMART printr-un eveniment unic în Ploiesti - o întâlnire cu clienții și potențialii clienți ai companiei care s-au bucurat de un concert susținut de Andra și invitații săi Connect-R, What’s UP si Alex Velea. La evenimentul au participat și oficialitățile județului Prahova. Înainte de spectacol, însă, pe scenă a urcat întreaga echipă a proiectului. Reprezentanții MRS Residence le-au prezentat celor prezenți cum va arăta Cartierul SMART care se construiește pe Bulevardul Republicii, în vecinătatea Kaufland Nord. Vorbim despre un ansamblu rezidențial ce se mândrește cu cea mai generoasă zonă verde, 65% din suprafața terenului fiind alocată unei vegetații luxuriante și a unor elemente de décor care vor ămbunătăți calitatea vieții.
MRS Residence SMART este un proiect unic, cu un design moden și futurist, gândit de o echipă completă de arhitecți, consultanți și ingineri specialiști în construcții civile, în cadrul căruia se vor construi 7 clădiri dintre care 6 imobile P+5E retras și o construcție destinată unei game complete de servicii. Ansamblul este orientat către familie, comunitate, dezvoltarea laturei de socializare și consolidarea networking-ului social oferind multiple facilități precum: restaurant, beauty salon, after school, farmacie, minimarket, teren tenis, pistă de alergare, teren de sport, spații penru joacă și zone bogate în vegetație. MRS Residence SMART a fost gândit pentru a satisfice nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin, fie la început de drum sau cu o familie extinsă, ansambulul fiind constituit din studio-uri, apartamente cu 2,3 și 4 camere, cât și penthouse-uri cu terase generoase. Conceputul ce stă la baza celui mai inovator ansamblu rezidențial al orașului Ploiești presupune îmbinarea armonioasă dintre familie, natură, sport, confort, facilități de socializare, pază și monitorizare video 24/24h toate în cadrul unui complex pregătit să ofere viitorilor locatari un lifestyle la standarde occidentale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677