Ne jucam cu focul. 147 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor și protecție civilă depistate de pompieri

24 Apr 2018 09:51
Ne jucam cu focul. 147 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor și protecție civilă depistate de pompieri
În săptămâna 16 " 22 aprilie 2018, Inspecția de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino" al județului Prahova a desfășurat 18 acțiuni de control și activități de îndrumare și control pe linia respectării măsurilor de apărare și stingere a incendiilor, la operatori economici și instituții.
Pe timpul verificărilor au fost depistate 147 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor și protecție civilă, dintre care 62 au fost înlăturate pe timpul desfășurări acestor acțiuni. Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecției de prevenire a aplicat un număr total de 162 de sancțiuni, cuprinzând 93 avertismente și 54 amenzi, în cuantum de 223.000 lei.
Cu ocazia controalelor, au fost organizate și desfășurate 25 exerciții în caz de incendiu, cu 423 participanți, precum și 25 instruiri cu personalul cu atribuții în domeniul situațiilor de urgență de la localități, operatori economici și instituții.

În această perioadă, personalul Inspecției de Prevenire a Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino" al județului Prahova a continuat să desfășoare, la nivelul întregului județ, acțiuni de informare preventivă aferente campaniilor "Nu tremur la cutremur" "F.O.C. " Flăcările Omoară Copii" și "RISC", campanii ce vizează transmiterea către populație a informațiilor corecte privind modul de comportare în cazul producerii unui cutremur, respectiv a informațiilor ce urmăresc reducerea incidentelor de natura incendiilor, exploziilor etc., care sunt cauzate de improvizații la instalațiile de gaze naturale și electrice, precum și de coșuri de fum necurățate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677