Nereguli sesizate Poliției Prahova, în ziua alegerilor

26 May 2019 15:46
Nereguli sesizate Poliției Prahova, în ziua alegerilor
Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, astăzi, până la ora prânzului, polițiștii au făcut verificări în mai multe cazuri sesizate. Astfel, în Prahova au fost 8 sesizări de vot multiplu, până la ora 14,00, însă niciun caz nu s-a confirmat în urma cercetărilor. La Vălenii de Munte s-a reclamat faptul că mai mulți alegători sunt transporați cu un microbuz. Nici acest caz nu s-a confirmat fiind vorba de mai mulți muncitori care erau duși acasă. În Ploiești s-a sesizat că în zona unei secții de vot se împarte mită electorală dar și de această dată alarma a fost falsă.
foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404