Niciun drum din Gorgota nu va ramane fara asfalt

04 Aug 2020 18:47
Niciun drum din Gorgota nu va ramane fara asfalt
Primăria Gorgota desfășoară un proiect finanțat din fonduri europene ce presupune derularea unor lucrări de asfaltare a drumurilor. Valoarea investiției se ridică la 1 milion euro. Cu banii respectivi vor fi asfaltate și drumuri care nu a fost niciodată asfaltate. În prima parte a proiectului, se vor efectua lucrări de fundare și turnare a primului strat de asfalt. Apoi va urma amenajarea rigolelor pentru scurgerea apei și podețelor de la intrarea în curțile gospodăriilor. Iar, în final, se va turna cel de-al doilea strat de asfalt, cel de uzură. Reprezentanții Primăriei consideră că toate aceste lucruri se vor încheia în primăvara anului viitor și astfel nici un drum din localitate nu va rămâne fara asfalt. Proiectul include și asfaltarea drumului comunal DC 97 care în prezent este asfaltat doar pe jumătate. Drumul respectiv face legătura între satele Crivina și Fânari și ajunge direct în DN1, unde primăria are în plan să amenajeze și un sens giratoriu. Astfel, drumul respectiv va fi un fel de șoseaua de centură pentru localitate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677