Noapte albă la Biblioteca "Nicolae Iorga" Prahova, în ziua de 29 septembrie

27 Sep 2017 17:42
Noapte albă la Biblioteca "Nicolae Iorga" Prahova, în ziua de 29 septembrie
Biblioteca Județeană "Nicolae Iorga" Prahova organizează "Noaptea Bibliotecilor Deschise". Oaspeții Bibliotecii Județene sunt așteptați la activitățile organizate în cadrul evenimentului "Noaptea Bibliotecilor Deschise" în ziua de 29 septembrie, la ora 18:00 până la ora 24:00.
Primii care se vor bucura de acest eveniment vor fi copiii, cărora le este destinat momentul ce va deschide programul:
- Concurs de sah " vor fi premiați cu cărți toți copii participanți.
- Face Painting/ Pictură pe față " în noul spațiu de petrecere a timpului liber (pentru copii) aflat în incinta bibliotecii; aceștia vor putea folosi jocurile aflate acolo pentru ei și pot fi pictați pe față dacă își doresc.
- O poveste de seară - Lectură pentru copii
La Secția de Împrumut carte pentru copii se va viziona povestea "De la copac la carte" " copiilor le este prezentat drumul cărții: realizarea acesteia de la bucata de lemn la produsul final cartea.
- Cartea de patrimoniu - cei interesați de cartea rară și cartea veche vor putea admira exemplarele din fondul bibliotecii.
- Tur de bibliotecă " oaspeții vor fi invitați să viziteze secțiile bibliotecii, vor primi explicații de la bibliotecarii - ghizi care le vor prezenta organizarea bibliotecii și drumul pe care îl parcurge o carte din momentul în care intră în bibliotecă și până când ajunge în mâna cititorului.
Vernisaj expoziție: Instituții publice " Expoziție ce cuprinde colaje din paie, autor Ion Ionită, membru al Cenaclului "Arcade" al Bibliotecii Județene Nicolae Iorga Prahova.
Lansarea campaniei: "Donează o carte nouă" - să îmbogățim fondul cu cărți noi în limba română existent la Filiala "Nicolae Iorga" a instituției noastre din orașul Cimișlia, Republica Moldova.
La Secția de Împrumut carte pentru adulți, bibliotecarii vor aștepta cititorii cu ultimele noutăți achizitionate.
Cei prezenți vor fi apoi invitați în Sala "Meridian" pentru a viziona filme cu tematică selectivă (thriller, suspans, sf, clasice).
Organizatorii vă așteaptă să petreceți împreună o noapte albă pentru a celebra cartea și bucuria cititului.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167