Noi controale in mijloacele de transport in comun, din Prahova. Mai multi pasageri prinsi fara masca de protectie

05 Aug 2020 12:58
Noi controale in mijloacele de transport in comun, din Prahova. Mai multi pasageri prinsi fara masca de protectie
Polițiștii din cadrul Serviciul Rutier Prahova au organizat ieri încă o acțiune ce a avut ca scop verificarea modului de respectare a normelor de protecție individuală, în mijloacele de transport în comun. Potrivit Politiei Prahova, peste 20 de polițiști implicați în activități au adus în atenția cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea de a utiliza masca de protecție individuală. Au fost controlate 232 de autovehicule, dintre care 103 destinate transportului public de persoane. Polițiștii au aplicat 11 sancțiuni conform Legii 55/2020 (pentru persoane care nu respectau obligația de a purta mască de protecție), alte 65 de sancțiuni fiind aplicate pentru diferite abateri de la legislaţia rutieră.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000