​Noi dosare penale întocmite pentru contrabandă cu țigarete, în Prahova

23 Oct 2018 09:21
​Noi dosare penale întocmite pentru contrabandă cu țigarete, în Prahova
În seara zilei de 18 octombrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au fost sesizați de colegi din cadrul Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească despre faptul că în zona căii ferate din localitate au fost identificați doi cetățeni străini, precum și mai multe baxuri cu țigarete, despre care exista suspiciunea că au fost aruncate dintr-un tren și că provin din contrabandă.
​Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului, au prelevat probe și au ridicat două colete ambalate în saci. Față de una din cele 2 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Vineri, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 1 Ploiești a oprit pentru control un autovehicul în care au fost găsite 200 țigarete având aplicate timbre din afara graniței.
​Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

Sursa foto cu carcacter ilustrativ: https://www.diabetesde.org

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677