"Note de Primăvară" - Recital de JAZZ, la Filarmonica “Paul Constantinescu”

20 Mar 2018 10:01
"Note de Primăvară" - Recital de JAZZ, la Filarmonica “Paul Constantinescu”
Filarmonica “Paul Constantinescu” vă așteaptă miercuri, 28 martie, la recitalul de jazz “Note de primăvară“, un spectacol care o va aduce în fața publicului pe una dintre cele mai apreciate soliste ale genului, Nadia Trohin. Acompaniată de Ploiești Jazz Trio – Sorin Zlat-pian, Răzvan Cojanu-bas și Laurențiu Ștefan-tobe, Nadia Trohin vă promite o seară memorabilă, pe măsura talentului său.
Originară de peste Prut, Nadia Trohin a debutat la începutul anilor 2000 cu trupa Millenium, iar "Fata sihastră" a făcut-o celebră. În jazz s-a rermarcat zece ani mai târziu, când “Nadia&Friends” a obţinut Premiul pentru cea mai bună trupă la Festivalul de Jazz de la Târgu Mureş. În 2011 a imprimat, ca solist, CD-ul "La margine de Bucureşti", un album de muzică interbelică românească şi jazz, pe care l-a înregistrat împreună cu apreciatul pianist şi compozitor de jazz Mircea Tiberian, bass-istul american Chris Dahlgren şi bateristul german Maurice de Martin. De altfel, Mircea Tiberian este cel care a îndrumat-o pe calea jazz-ului. Între 2010 și 2013 a fost membră a grupului vocal Jazzapella. S-a remarcat, de-a lungul timpului, şi prin activitatea didactică intensă: modelează talente la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale„ şi la Universitatea Națională de Muzică din București, secția jazz.
Ploieşti Jazz Trio nu mai are nevoie de nicio prezentare: anul trecut, Sorin Zlat a cântat pe aceeaşi scenă cu Chick Corea Trio şi The Commodores, la Jacksonville Jazz Festival (Florida), iar Răzvan Cojanu şi Laurenţiu Ştefan sunt recunoscuţi, de asemenea, pe plan internaţional. Din 2017, de când activează în cadrul compartimentului de jazz al Filarmonicii "Paul Constantinescu", Ploiești Jazz Trio a fost implicat într-o serie de proiecte de succes, cum ar fi concertul "Brazilian JAZZ" și spectacolul "De ce iubim", organizat în parteneriat cu Teatrul Toma Caragiu și dedicat Sărbătorii Dragobetelui. De asemenea, Trio-ul a fost prezent şi în cadrul Ploiești Jazz Festival 2017.
Preţul unui bilet este de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar şi 10 lei - elev şi student. Acestea pot fi achiziţionate atât online, de pe filarmonicaploiesti.eu cât şi de la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi de la Agenția Teatrală.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434