"Note de Primăvară" - Recital de JAZZ, la Filarmonica “Paul Constantinescu”

20 Mar 2018 10:01
"Note de Primăvară" - Recital de JAZZ, la Filarmonica “Paul Constantinescu”
Filarmonica “Paul Constantinescu” vă așteaptă miercuri, 28 martie, la recitalul de jazz “Note de primăvară“, un spectacol care o va aduce în fața publicului pe una dintre cele mai apreciate soliste ale genului, Nadia Trohin. Acompaniată de Ploiești Jazz Trio – Sorin Zlat-pian, Răzvan Cojanu-bas și Laurențiu Ștefan-tobe, Nadia Trohin vă promite o seară memorabilă, pe măsura talentului său.
Originară de peste Prut, Nadia Trohin a debutat la începutul anilor 2000 cu trupa Millenium, iar "Fata sihastră" a făcut-o celebră. În jazz s-a rermarcat zece ani mai târziu, când “Nadia&Friends” a obţinut Premiul pentru cea mai bună trupă la Festivalul de Jazz de la Târgu Mureş. În 2011 a imprimat, ca solist, CD-ul "La margine de Bucureşti", un album de muzică interbelică românească şi jazz, pe care l-a înregistrat împreună cu apreciatul pianist şi compozitor de jazz Mircea Tiberian, bass-istul american Chris Dahlgren şi bateristul german Maurice de Martin. De altfel, Mircea Tiberian este cel care a îndrumat-o pe calea jazz-ului. Între 2010 și 2013 a fost membră a grupului vocal Jazzapella. S-a remarcat, de-a lungul timpului, şi prin activitatea didactică intensă: modelează talente la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale„ şi la Universitatea Națională de Muzică din București, secția jazz.
Ploieşti Jazz Trio nu mai are nevoie de nicio prezentare: anul trecut, Sorin Zlat a cântat pe aceeaşi scenă cu Chick Corea Trio şi The Commodores, la Jacksonville Jazz Festival (Florida), iar Răzvan Cojanu şi Laurenţiu Ştefan sunt recunoscuţi, de asemenea, pe plan internaţional. Din 2017, de când activează în cadrul compartimentului de jazz al Filarmonicii "Paul Constantinescu", Ploiești Jazz Trio a fost implicat într-o serie de proiecte de succes, cum ar fi concertul "Brazilian JAZZ" și spectacolul "De ce iubim", organizat în parteneriat cu Teatrul Toma Caragiu și dedicat Sărbătorii Dragobetelui. De asemenea, Trio-ul a fost prezent şi în cadrul Ploiești Jazz Festival 2017.
Preţul unui bilet este de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar şi 10 lei - elev şi student. Acestea pot fi achiziţionate atât online, de pe filarmonicaploiesti.eu cât şi de la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi de la Agenția Teatrală.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092