Nou la RAR! De astăzi aflați și istoricul de daune al vehiculelor!

05 May 2020 14:51
Nou la RAR! De astăzi aflați și istoricul de daune al vehiculelor!
Registrul Auto Român anunță că începând de astăzi cei interesați pot afla date despre daunele vehiculelor înmatriculate în România. În doar câteva minute, puteți afla informații despre majoritatea vehiculelor pentru care au fost înregistrate oficial, la societățile de asigurări, avarii produse pe teritoriul României.
Acest lucru este posibil prin intermediul aplicației Istoric Vehicul, disponibilă pe site-ul oficial al instituției, www.rarom.ro.
*Registrul Auto Român vine astfel în sprijinul clienților săi care vor să cunoască cât mai multe informații despre vehiculul de care sunt interesați. Acest lucru este posibil ca urmare a informațiilor pe care le primește RAR de la partenerii specializați care colectează date de la societățile de asigurare și atelierele de reparații autorizate.
Astfel, la interogarea prin aplicația Istoric Vehicul, împreună cu informațiile oferite gratuit de RAR (de exemplu valoarea indicată de odometru) se precizează și faptul că pentru acel vehicul există disponibil un istoric de daune, care poate fi oferit contra cost*, anunță reprezentanții RAR.
Tariful este de 35 de lei și se achită online.
Pentru a accesa aplicația, clienții trebuie să introducă seria de caroserie/sașiu și o adresă de e-mail validă.
În situația în care clientul dorește să obțină istoricul de daune al autovehiculului, el este redirecționat către zona de plată cu cardul, iar apoi va primi prin e-mail Istoricul de daune. Acesta conține următoarele informații (conform modelului atașat):
1. Zona de avarii, inclusiv poziționarea acestora pe un vehicul " machetă;
2. Intervalul valorii devizului de reparație;
3. Intervalul indicației odometrului la data întocmirii devizului;
4. Dacă a fost o daună majoră din punct de vedere economic;
5. Dacă au fost afectate principalele elemente de siguranță sau din structura de rezistență.
Toate informațiile pe care le veți introduce în sistemul informatic, pentru a afla datele de care sunteți interesat, sunt protejate conform normelor GDPR.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677