Noua stagiune a Filarmonicii "Paul Constantinescu" începe joi. Nu rata primul concert care face parte și din Festivalul internațional "George Enescu"!

12 Sep 2017 10:57
Noua stagiune a Filarmonicii "Paul Constantinescu" începe joi. Nu rata primul concert care face parte și din Festivalul internațional "George Enescu"!
Joi, 14 septembrie 2017, ora 19.00, Filarmonica "Paul Constantinescu" deschide stagiunea de concerte 2017-2018, un sezon în care va sărbători 65 de ani de tradiție în susținerea şi promovarea valorilor culturale.
Concertul va fi unul extraordinar, ce se va desfăşura în cadrul Festivalului Internațional "George Enescu" şi-i va avea ca solişti alături de orchestra simfonică şi maestrul Radu Postăvaru pe câştigătorii ediției 2014 a Concursului internațional "George Enescu" - secțiunea interpretare: Ştefan Tarara - vioară, Eun Sun Hong - violoncel şi Josu de Solaun - pian.
Programul artistic, în întregime românesc, cuprinde lucrări din creația compozitorilor Paul Constantinescu şi George Enescu, Filarmonica ploieşteană alăturându-se la realizarea scopului principal al Festivalului internațional "George Enescu" , acela de a pune în valoare operele compozitorilor români.
Prima parte a concertului va debuta cu "Nocturna" de George Enescu în interpretarea pianistului Josu de Solaun, unul dintre cei mai mari iubitori ai operei enesciene şi va continua cu ultimul opus al lui Paul Constantinescu, "Triplul concert pentru vioară, violoncel şi pian".
În partea a doua, "Simfonia ploieşteană", singura lucrare de gen dedicată unui oraş, va "ilustra" muzical viața Ploieştiului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098