Nu va alarmati. 3 zile de exercitii pentru interventii antiteroriste, in Ploiesti. Unde se vor desfasura

16 Mar 2018 14:18
Nu va alarmati. 3 zile de exercitii pentru interventii antiteroriste, in Ploiesti. Unde se vor desfasura
În perioada 27 " 29 martie 2018, Jandarmeria Prahova va desfășura exercițiul combinat pe linia intervenției antiteroriste la obiectivele din competența Jandarmeriei Române "Oleum 18", în municipiul Ploiești.
Exercițiul combinat cu forțe în teren "OLEUM 18" este al VIII-lea dintr-o serie de exerciții integrate organizate de Jandarmeria Română. La acest eveniment participă reprezentanți ai Direcției Generale Management Operațional a M.A.I., Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești. Deasemenea vor fi prezenți și specialiști din cadrul instituțiilor partenere cu atribuții în domeniul ordinii publice și a prevenirii și combaterii terorismului: SRI (autoritate cu rol coordonator în Sistemul Național de Prevenire și Combatere a Terorismului), Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Prahova, Serviciul de Telecomunicații Speciale Prahova, Serviciul Județean de Protecție Internă Prahova și toți ceilalți parteneri cu care colaborăm și cooperăm în virtutea atribuțiilor pe care instituția le are.
Scopul exercițiului este de antrenare a componentelor Sistemului Național de Prevenire și Combatere a Terorismului pentru gestionarea în comun a provocărilor determinate de intervenția antiteroristă la obiective din competența Jandarmeriei Române, de perfecționare și testare a efectivelor de jandarmi. Se urmărește evaluarea modului de desfășurare a tuturor activităților cuprinse în scenarii, din punct de vedere al organizării acestora, al etapelor parcurse de la luarea deciziilor, elaborarea documentelor necesare și coordonarea forțelor din teren, până la modul de acțiune efectiv al forțelor de ordine participante, într-o situație cât mai aproape de realitate.
Astfel, o parte din activitățile cuprinse în scenariul "OLEUM 18" se vor desfășura în spațiul public, fără a afecta buna desfășurare a activităților instituționale sau cetățenești și fără a impune restricții majore de circulație, după cum urmează:
- În zona PASAJULUI SUBTERAN DE LA PALATUL CULTURII de pe bulevardul Republicii " marți, 27 martie 2018, începând cu ora 09:00;
- La sediul CURȚII DE APEL PLOIEȘTI din str. Emile Zola, nr.4 " miercuri, 28 martie 2018, începând cu ora 14:00;
- În incinta fostei TABERE DE ELEVI situată în zona D.J. 100D (Păulești-DN1) " joi, 29 martie 2018, începând cu ora 10:00.

În zilele următoare se vor desfășura antrenamente în cele trei locații anterior amintite.
În situația în care ploieștenii se vor afla în zonele desfășurării exercițiilor, jandarmii le adreseaza rugămintea de a nu se alarma, de a-și păstra calmul și de a respecta indicațiile forțelor de ordine.

foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677