Nu va alarmati. 3 zile de exercitii pentru interventii antiteroriste, in Ploiesti. Unde se vor desfasura

10 Dec 2018 13:32
Nu va alarmati. 3 zile de exercitii pentru interventii antiteroriste, in Ploiesti. Unde se vor desfasura
În perioada 27 – 29 martie 2018, Jandarmeria Prahova va desfăşura exercițiul combinat pe linia intervenției antiteroriste la obiectivele din competența Jandarmeriei Române ”Oleum 18”, în municipiul Ploieşti.
Exercițiul combinat cu forțe în teren „OLEUM 18” este al VIII-lea dintr-o serie de exerciții integrate organizate de Jandarmeria Română. La acest eveniment participă reprezentanți ai Direcţiei Generale Management Operaţional a M.A.I., Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti. Deasemenea vor fi prezenţi și specialiști din cadrul instituțiilor partenere cu atribuții în domeniul ordinii publice și a prevenirii și combaterii terorismului: SRI (autoritate cu rol coordonator în Sistemul Național de Prevenire și Combatere a Terorismului), Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al județului Prahova, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale Prahova, Serviciul Județean de Protecție Internă Prahova și toți ceilalți parteneri cu care colaborăm și cooperăm în virtutea atribuțiilor pe care instituția le are.
Scopul exercițiului este de antrenare a componentelor Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului pentru gestionarea în comun a provocărilor determinate de intervenţia antiteroristă la obiective din competenţa Jandarmeriei Române, de perfecționare și testare a efectivelor de jandarmi. Se urmărește evaluarea modului de desfăşurare a tuturor activităţilor cuprinse în scenarii, din punct de vedere al organizării acestora, al etapelor parcurse de la luarea deciziilor, elaborarea documentelor necesare şi coordonarea forţelor din teren, până la modul de acţiune efectiv al forţelor de ordine participante, într-o situație cât mai aproape de realitate.
Astfel, o parte din activităţile cuprinse în scenariul „OLEUM 18” se vor desfăşura în spaţiul public, fără a afecta buna desfăşurare a activităţilor instituţionale sau cetăţeneşti şi fără a impune restricţii majore de circulaţie, după cum urmează:
• În zona PASAJULUI SUBTERAN DE LA PALATUL CULTURII de pe bulevardul Republicii – marți, 27 martie 2018, începând cu ora 09:00;
• La sediul CURŢII DE APEL PLOIEŞTI din str. Emile Zola, nr.4 – miercuri, 28 martie 2018, începând cu ora 14:00;
• În incinta fostei TABERE DE ELEVI situată în zona D.J. 100D (Păuleşti-DN1) – joi, 29 martie 2018, începând cu ora 10:00.

În zilele următoare se vor desfăşura antrenamente în cele trei locaţii anterior amintite.
În situaţia în care ploieştenii se vor afla în zonele desfăşurării exerciţiilor, jandarmii le adreseaza rugămintea de a nu se alarma, de a-şi păstra calmul şi de a respecta indicaţiile forţelor de ordine.

foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
L-ati gasit tocmai pe descalificatul nepot al Regelui Mihai chiar de catre acesta pentru lipsa caracterului moral si a lipsei de modestie si chibzuinta atat de necesare pentru a reprezenta casa regala????Exprincipele nu mai are nicio ,,valoare,, oficiala! A avut calitatea de Principe dar a terfelit-o in intimitati degradante si dezonorante cu bicicliste si prin actiunea grobiana de tentativa de violare de domiciliu si agresiune la locuinta bunicului sau.Faptul ca are o consoarta nu schimba cu nimic calitatea lui morala,dimpotriva,dezvaluie ca si cea a consoartei e la fel.
Buna am vazut înscriere și sunt și eu interesat și asi vrea sa mă înscriu și eu ce trebuie sa fac ?
Frumos din partea d-nului primar Marius Constantin care are grija si de persoanele nevoiase din Baicoi mai ales ca totul se face din fonduri personale.Tineti-o tot asa domnule primar pentru ca sunteti pe drumul cel bun.
eu vroiam sa stiu cat e spaga? ca sigur asa merge.
Pana cand se pot face înscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6495 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0769 -0.0127
GBP Lira sterlina 5.1788 -0.0340
CHF Francul elvetian 4.1190 0.0054
XAU Gramul de aur 163.4400 0.2694