O adolescenta din Rîfov, cea mai buna extrema dreapta din tara

23 Jul 2018 07:07
O adolescenta din Rîfov, cea mai buna extrema dreapta din tara
Eliza Lacusteanu, clasa a V-a de la Scoala Gimnaziala Rîfov, componenta a CSM Ploiesti a fost desemnata de Federatia Romana de Handbal drept "cea mai buna extrema dreapta", la categoria sa de varsta, fiind, asadar, cea mai buna jucatoare, pe acest post, din intreaga tara.
Eliza s-a remarcat si prin rezultate excelente la invatatura dar si prin performante deosebite obtinute la olimpiade si concursuri judetene, drept pentru care a primit din partea Primariei Rifov, diplomele de merit si premii in bani.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709