O delegație importantă din comuna prahoveană Gorgota, prezentă la ziua localității Cenac cu care este înfrățită, din Republica Moldova - FOTO

23 Jun 2018 18:34
Satul Cenac din Raionul Cimișlia și-a sărbătorit ziua localității în aceasta săptămâna. Cu acest prilej, conducerea Primăriei Gorgota, alături de consilieri locali și Ansamblul Folcloric Tradiție și Continuitate, au mers în Republica Moldova unde au participat la sărbătoare și la hramul bisericii. Copiii din ansamblul au susținut acolo un program artistic și au făcut schimb de experiență cu copiii din Cenac. Din delegație a făcut parte și un preot din Gorgota care a slujit acolo o slujbă. Autoritățile comunei prahovene i-au înmânat primarului și Consilului Local Cenac o plachetă pentru merite deosebite în susținerea unificării României cu Basarabia, fiind primul sat care a semnat și declarația simbolică de unire.
În cadrul evenimentului a fost inaugurată și Casa de Cultură din localitate după ce a fost renovată cu bani primiți de la Consilul local Gorgota!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari.Domnul sa te ocroteasca si sa ai parte numai de bucurii,noroc si sanatate. C
FLICITARI BOGDAN SI NU IN ULTIMUL RAND PARINTILOR .BAFTA IN CONTINUARE
Felicitari Diana!Ai demonstrat tuturor ca se poate...😘Succes mai departe!😘😘😘
Felicitări, Iarina!A fost o încântare să citesc interviul !Am recunoscut baza pregătirii excepționale, dar și munca depusă de-a lungul anilor!Vacanță plăcută și productivă!
Felicitări Diana! Mult succes in continuare!
Curs valutar
EUR Euro 4.6587 0.0001
USD Dolarul SUA 3.9497 -0.0021
GBP Lira sterlina 5.2940 0.0103
CHF Francul elvetian 4.0139 0.0072
XAU Gramul de aur 164.8718 0.2994