O eleva din Ploiesti a anuntat ca a fost victima unui accident rutier la cabinetul medical al liceului in care invata

16 Jan 2020 12:49
O eleva din Ploiesti a anuntat ca a fost victima unui accident rutier la cabinetul medical al liceului in care invata
Incidentul s-a intamplat in aceasta dimineata. O eleva a Licelui Tehnologic "Lazar Edeleanu" din Ploiesti sustine ca a fost accidentata de o masina inainte sa ajunga la scoala. Vorbim despre o minora de 15 ani care a mers la cabinetul medical al unitatii de invatamant acuzand dureri la picior dupa ce se pare ca o masina ar fi accidentat-o in jurul orei 07:20, pe Bulevardul Petrolului din municipiu. Asistenta medicala a anuntat incidentul la 112, iar la acest moment, polițiștii desfășoară activități specifice pentru depistarea autoturismului implicat în evenimetul rutier și stabilirea identității conducătorului auto.

COMENTARII

64x64

MUREA NICOLAE

Jeguri proaste . Pentru o durere simpla un om , o familie va fi tarata prin tribunale .Va fi penalizat acel om ca a parasit locul accidentului si va primi pedeapsa cu suspendare daca nu are antecedente . Romanii nu stiu asta de imbecili ce sunt si traiesc pe alta planeta , comunista si jegoasa cu placerea de a-si face rau unul altuia . Acel om va fi patat toata viata , poate pierde si locul de munca pentru o asistenta proasta . . Nu mai aveti creiere deloc cacu sunt in telefoane si gadgeturi

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677