O familie din Urlati are nevoie de ajutor. Apel la umanitate

23 Feb 2018 13:22
Sebastian Savulescu, un tanar din Prahova, a facut publica drama prin care trece o familie din Urlati. Tatal este imobilizat la pat in urma unui accident rutier, cei doi gemei, de 4 luni, sunt hraniti cu lapte din comert, iar casa sta sa cada.
Este vorba de familia Stoica din Urlati. Povestea este impresionanta:
"Situatia lor este una critica, avand in vedere tatal lovit de o masina si imobilizat la pat, incapabil sa munceasca pentru a-si intretine cei 4 copii. Sunt 3 adulti si 4 copii( 2 gemeni baieti de 4 luni) inghesuiti intr-o camaruta de 3*3, in jurul unei sobite de caramida, lipita cu pamant. I-am intalnit pe Stefania(6 anisori) si Andrei(7 anisori), doi copii plini de energie , care m-au cucerit pe loc cu zambetul lor inocent. Mihai&Gabriel, gemenii de 4 luni, binecuvantare pentru parinti si bunica, doi ingeri....sunt hraniti, din lipsa banilor, cu lapte din comert(UHT). Este nevoie URGENTA de LEMNE DE FOC( imi spune mama cu lacrimi in ochi, ca tot ce mai au le ajunge pentru cateva zile) si ALIMENTE.
Apoi, o masina de spalat manuala, pentru ca nu au apa curenta, undeva la 400 lei. Casa, daca o pot numi asa, are acoperisul gaurit, existand posibilitatea prabusirii tavanelor din cauza apei care se infiltreaza prin golurile de tigla.
E nevoie urgenta de reparatii si macar o soba sa poata locui, in camera cea mare. Va rog, din suflet, haideti sa le intindem o mana de ajutor! Ma puteti contacta 24/24h, puteti merge chiar Dvs. sa cunoasteti si sa aduceti zambetul pe fetele acestor copii minunati( va recomand)! Va stau la dispozitie, daca vreti sa ajutati si nu aveti timp! Impreuna suntem puternici! Doamne ajuta!", a scris Sebastian Savulescu pe Facebook.
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791