UPDATE: Fata a fost declarată decedată. O fată de 16 ani s-a înecat în județul Prahova

21 Feb 2019 07:35
UPDATE: Fata a fost declarată decedată. O fată de 16 ani s-a înecat în județul Prahova
Incidentul s-a petrecut la o balastieră. Fata a fost găsită în stop cardio respirator, iar în aceste momente se execută manevre de resuscitare.
La fața locului au ajuns, pe lângă echipajele SAJ Prahova, și 13 pompieri militari cu o autospecială, barca pneumatică și ambulanța SMURD.

Vom reveni cu detalii!

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, fata a fost declarată decedată. Ea se afla la scăldat.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: .ziuaconstanta.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cârcotașilor pro Statescu nu vă mai saturați de denigrat? De ce nu a făcut Statescu?
Ai dracu cârcotași care ati fost si sunteti cu Stătescu tot vă place să haliți cu lopata rahat ala cu crama de vinuri nu se lasă dar i i pregatesc niste surprize si lui si lui ăla care i o suge anume lui stăpânul lui .Bine omul e repetent in gandire.
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Curs valutar
EUR Euro 4.7576 0.0096
USD Dolarul SUA 4.1938 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4657 0.0388
CHF Francul elvetian 4.1895 0.0090
XAU Gramul de aur 181.3376 1.9451