O femeie din Baicoi, gasita moarta in casa cuprinsa de flacari (FOTO, VIDEO)

06 Oct 2017 12:57
Alerta, dimineata, in Baicoi. Pompierii au fost chemati pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie situată în localitatea Băicoi.
La adresa indicată de apelant au fost mobilizate trei echipaje de stingere (două din cadrul Gărzii de Intervenție Băicoi și un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Câmpina).
După efectuarea recunoașterii, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta violent la podul și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 120 mp.
Din nefericire, proprietara gospodăriei, în vărstă de 62 de ani prezenta semne incompatibile cu viața.
Ca urmare a producerii incendiului a ars acoperișul locuinței, bunurile distruse fiind evaluate la circa 60.000 lei. Pompierii militari au reușit să salveze bunuri în valoare de aproximativ 300.000 lei.
Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, efectul termic al curentului electric, respectiv cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice.

foto+video: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671