O femeie din Baicoi, gasita moarta in casa cuprinsa de flacari (FOTO, VIDEO)

06 Oct 2017 12:57
Alerta, dimineata, in Baicoi. Pompierii au fost chemati pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie situată în localitatea Băicoi.
La adresa indicată de apelant au fost mobilizate trei echipaje de stingere (două din cadrul Gărzii de Intervenție Băicoi și un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Câmpina).
După efectuarea recunoașterii, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta violent la podul și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 120 mp.
Din nefericire, proprietara gospodăriei, în vărstă de 62 de ani prezenta semne incompatibile cu viața.
Ca urmare a producerii incendiului a ars acoperișul locuinței, bunurile distruse fiind evaluate la circa 60.000 lei. Pompierii militari au reușit să salveze bunuri în valoare de aproximativ 300.000 lei.
Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, efectul termic al curentului electric, respectiv cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice.

foto+video: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677