O femeie din Urlați, amendată după ce a dat date false

27 Jun 2019 14:08
O femeie din Urlați, amendată după ce a dat date false
Polițiștii locali din Ploiești au luat la întrebări un șofer, femeie, care nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Acces interzis”, oprind neregulamentar pe strada Ștefan Greceanu.
Oamenii legii i-au cerut actele dar femeia a spus că nu are asupra ei permisul de conducere, comunicând datele de identificare. În urma verificării autorizației provizorii de circulație s-a constatat că aceasta era expirată.
"Astfel, la fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor Biroului Rutier al Poliției Municipale, moment în care șoferița a declarat că datele de identificare furnizate inițial aparțineau surorii sale.
Numita U.G., de 30 ani, cu domiciliul în orașul Urlați a fost sancționată contravențional de polițiștii locali pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind preluată de agenții Poliției Municipale pentru continuarea cercetărilor", arata Politia Locala Ploiesti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511