O femeie din Urlați, amendată după ce a dat date false

27 Jun 2019 14:08
O femeie din Urlați, amendată după ce a dat date false
Polițiștii locali din Ploiești au luat la întrebări un șofer, femeie, care nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Acces interzis”, oprind neregulamentar pe strada Ștefan Greceanu.
Oamenii legii i-au cerut actele dar femeia a spus că nu are asupra ei permisul de conducere, comunicând datele de identificare. În urma verificării autorizației provizorii de circulație s-a constatat că aceasta era expirată.
"Astfel, la fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor Biroului Rutier al Poliției Municipale, moment în care șoferița a declarat că datele de identificare furnizate inițial aparțineau surorii sale.
Numita U.G., de 30 ani, cu domiciliul în orașul Urlați a fost sancționată contravențional de polițiștii locali pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind preluată de agenții Poliției Municipale pentru continuarea cercetărilor", arata Politia Locala Ploiesti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Curs valutar
EUR Euro 4.7759 0.0030
USD Dolarul SUA 4.3145 -0.0014
GBP Lira sterlina 5.5810 -0.0128
CHF Francul elvetian 4.3522 -0.0064
XAU Gramul de aur 203.3031 0.9771