O gradiniță inedită va fi costruită la Gorgota, din fonduri europene. Vezi cum va arăta grădinița cu etaj, însă fără scări (GALERIE FOTO PROIECT)

22 Aug 2017 20:13
Primăria Gorgota a reușit să obțină, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, finanțare pentru construcția unei grădinițe cu program prelungit. Investiția se ridică la 500.000 de euro și presupune construcția unei grădinițe care să funcționeze în satul Poienarii Apostoli. Contractul de finanțare a fost deja semnat, iar acum urmează să se organizeze licitația pentru atribuirea lucrării.
Proiectul este unul inedit. Grădinița va funcționa într-o clădire special ridicată pentru nevoile unui copil. Practic, aceasta va avea parter și o jumătate de etaj. Astfel că nu va dispune de scări, copiii putând urca în partea superioară a imobilului pe o rampă înclinată la șapte grade, fără niciun risc de accidentare. Noua grădiniță va fi una cu program prelungit pentru duă grupe de copii. Unitatea va dispune și de cabinet medical, spațiu special amenajat pentu servirea mesei și de locuri de joacă pentru copii.
Dacă nu se vor înregistra contestații, licitația pentru atribuirea lucrării se va finaliza în aproximativ două luni. În cazul în care vremea va fi favorabilă, lucrările vor demara la finalul acestui an. În caz contrar construcția grădiniței va începe în primăvara anului viitor, iar reprezentanții primăriei susțin că sunt șanse mari să fie gata până în toamnă.

COMENTARII

64x64

Mihaela Ionita

Minunate vesti👏👏👏Daca aveti nevoie de voluntari, sa ne spuneti☺️👍🏻
64x64

Munteanu Ana

Felicitari,domnule primar!Asteptam sa vedem acest proiect pus in practica.Cred ca Poienarii Apostoli are nevoie de aceasta grădinița.

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677