O gradiniță inedită va fi costruită la Gorgota, din fonduri europene. Vezi cum va arăta grădinița cu etaj, însă fără scări (GALERIE FOTO PROIECT)

22 Aug 2017 20:13
Primăria Gorgota a reușit să obțină, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, finanțare pentru construcția unei grădinițe cu program prelungit. Investiția se ridică la 500.000 de euro și presupune construcția unei grădinițe care să funcționeze în satul Poienarii Apostoli. Contractul de finanțare a fost deja semnat, iar acum urmează să se organizeze licitația pentru atribuirea lucrării.
Proiectul este unul inedit. Grădinița va funcționa într-o clădire special ridicată pentru nevoile unui copil. Practic, aceasta va avea parter și o jumătate de etaj. Astfel că nu va dispune de scări, copiii putând urca în partea superioară a imobilului pe o rampă înclinată la șapte grade, fără niciun risc de accidentare. Noua grădiniță va fi una cu program prelungit pentru duă grupe de copii. Unitatea va dispune și de cabinet medical, spațiu special amenajat pentu servirea mesei și de locuri de joacă pentru copii.
Dacă nu se vor înregistra contestații, licitația pentru atribuirea lucrării se va finaliza în aproximativ două luni. În cazul în care vremea va fi favorabilă, lucrările vor demara la finalul acestui an. În caz contrar construcția grădiniței va începe în primăvara anului viitor, iar reprezentanții primăriei susțin că sunt șanse mari să fie gata până în toamnă.

COMENTARII

64x64

Mihaela Ionita

Minunate vesti👏👏👏Daca aveti nevoie de voluntari, sa ne spuneti☺️👍🏻
64x64

Munteanu Ana

Felicitari,domnule primar!Asteptam sa vedem acest proiect pus in practica.Cred ca Poienarii Apostoli are nevoie de aceasta grădinița.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
doresc programare am 69 ani
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0207 0.0021
GBP Lira sterlina 5.5103 0.0367
CHF Francul elvetian 4.5221 -0.0076
XAU Gramul de aur 239.7608 1.3858