O nouă delegație din China, în vizită la autoritățile din Prahova

07 Aug 2017 12:55
La Institutia Prefectului Judetul Prahova a fost primita, de catre domnul subprefect Emil Draganescu si doamna Fabioara Ionescu, administratorul public al judetului Prahova, vizita unei delegatii oficiale din R.P. Chineza, condusa de Dl. Liu Runhua, Vicepresedinte Executiv al Comitetului Municipal Shenzhen – Provincia Guangdong, in vederea purtarii de discutii privind identificarea potentialului de cooperare intre judetul Prahova si provincia Guangdong, realizarea de schimburi de experienta in domeniul industriilor culturale si creative, dobandirea unei mai bune cunoasteri reciproce in ceea ce priveste infiintarea si functionarea parcurilor industriale, desfasurarea activitatii antreprenoriale si consolidarea relatiilor traditionale intre cele doua tari.
Shenzhen este una din zonele economice speciale de dezvoltare ale Chinei si dispune de un mare potential financiar, comercial si tehnic.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000