O nouă delegație din China, în vizită la autoritățile din Prahova

07 Aug 2017 12:55
La Institutia Prefectului Judetul Prahova a fost primita, de catre domnul subprefect Emil Draganescu si doamna Fabioara Ionescu, administratorul public al judetului Prahova, vizita unei delegatii oficiale din R.P. Chineza, condusa de Dl. Liu Runhua, Vicepresedinte Executiv al Comitetului Municipal Shenzhen " Provincia Guangdong, in vederea purtarii de discutii privind identificarea potentialului de cooperare intre judetul Prahova si provincia Guangdong, realizarea de schimburi de experienta in domeniul industriilor culturale si creative, dobandirea unei mai bune cunoasteri reciproce in ceea ce priveste infiintarea si functionarea parcurilor industriale, desfasurarea activitatii antreprenoriale si consolidarea relatiilor traditionale intre cele doua tari.
Shenzhen este una din zonele economice speciale de dezvoltare ale Chinei si dispune de un mare potential financiar, comercial si tehnic.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677