O sală de fitness din Ploiești, spartă de un tânăr de 22 de ani

17 May 2020 11:00
O sală de fitness din Ploiești, spartă de un tânăr de 22 de ani
Polițiștii au reușit prinderea unui bărbat care este bănuit că a dat o spargere la o sală de fitness din zona vest a municipiului. Furtul ar fi fost comis în noaptea de 13/14 mai iar ieri Secția de Poliție nr.3 Ploiești a fost sesizată. Din sala de sport ar fi fost furate diverse bunuri.
*În urma cercetărilor, s-a reușit identificarea unui prahovean în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat și condus la sediul poliției pentru audieri*, a transmis IJP Prahova.
După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet, cu propunere legală.
foto ilustrativ https://realitateadevrancea.net/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342