O saptamana la schi, 50% reducere la cazare si skipass la Sinaia

20 Feb 2018 15:10
O saptamana la schi, 50% reducere la cazare si skipass la Sinaia
"O săptămână la schi" este programul Primariei Sinaia, in parteneriat cu mai multi agenti economici din statiune, pentru atragerea turistilor. De joi, Primăria orașului Sinaia va participa cu aceasta oferta la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară. La deschiderea Târgului va participa și primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea care a declarat : "Zăpada depusă până în acest moment este excelentă pentru practicarea schiului și sunt convins că vor fi condiții foarte bune până la sfârșitul lunii martie. Astfel turiștii se pot bucura din plin de sporturile de iarnă și vor plăti pentru această vacanță doar jumătate din prețul afișat la recepțiile hotelurilor înscrise în pachetul "O săptămână la schi" dar și la transportul cu telegondola și teleschiul ce deservesc domeniul schiabil Sinaia".
"O săptămână la schi" se afla la a III-a ediție, se adresează pasionaților de schi și conține cazare și skipass cu 50% reducere.
Astfel, turiștii care vor veni în stațiune în perioada 18 -25 martie vor plăti doar jumătate la cazare și skipass. 6 hoteluri de 4 și 3 stele (34 de camere cu un total de 70 de locuri) vor fi disponibile, în acest interval, pentru ca doritorii să aibă o vacanță activă pe pârtiile de altitudine ale domeniul schiabil Sinaia, desemnată anul trecut " Cea mai bună stațiune de schi din Romania".
Oferta poate fi găsită la standul de prezentare a localității Sinaia, care este realizat în regie proprie, și poate fi vizitat pe perioada Târgului la Romexpo corpul B1 stand 10.
În perioada 07-11 martie, Sinaia va avea reprezentanți și la Targul de Turism de la Berlin unde va fi lansată oferta "O săptămănă la schi" pe plan internațional.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677