O tanara a fost fortata de doi indivizi sa practice prostitutia. Ce s-a intamplat

20 Oct 2017 10:19
O tanara a fost fortata de doi indivizi sa practice prostitutia. Ce s-a intamplat
Misiune a jandarmilor, ieri seara, în zona Bereasca din Municipiul Ploieşti. În jurul orelor 21.30 oamenii legii au depistat, pe strada Ștrandului, o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 16 -18 ani, care atrăgea persoane de sex masculin în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea, pentru a obține foloase materiale (bani). Persoana în cauză a declarat că a fost adusă în această zonă de mai multe ori în decursul a două săptămâni de 2 barbati, fiind amenințată cu acte de viloență dacă refuză să desfășoare această activitate. În urma celor sesizate a fost întocmit proces verbal de sesizare a organului de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Proxenetism”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434