O ursoica și trei pui au coborât după mâncare, în Bușteni ( FOTO - VIDEO)

10 Jul 2017 11:35
Spectacol nocturn oferit de o ursoaică și trei pui, sâmbătă noaptea, în Bușteni. Animalele au venit la ghenele din cartierul Cezar Petrescu și au cotrobăit, la propriu, după hrană.
" Urși și oameni - o conviețuire interesantă la Bușteni!
O ursoaică și trei pui înfometaţi au coborât din pădure în zona Cartier ”Cezar Petrescu” din Bușteni.
Aceste imagini au fost surprinse ieri cu puţin timp înainte de miezul nopţii.
Cât este distractie, cât este pericol?", se întreabă cel care a postat pe Facebook filmulețul cu cele patru animale.

VIDEO: FACEBOOK
FOTO: CAPTURĂ VIDEO

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0028
USD Dolarul SUA 4.1874 -0.0009
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0010
CHF Francul elvetian 4.5137 -0.0070
XAU Gramul de aur 251.0994 1.8438