Oameni politici din Prahova, prezenți la biserica unde se află trupul neînsuflețit al lui Mircea Ionescu Quintus! Iar primii oameni în stat au trimis coroane (FOTO/VIDEO)

17 Sep 2017 13:48
În aceste momente trupul neînsuflețit al seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus a fost depus la Biserica Buna Vestire din Ploiești. La lăcașul de cult sunt prezenți și oameni din administrația publică locală și județeană și oameni politici din Prahova. Vorbim despre reprezentanți ai PSD și PNL. (VIDEO: Bogdan Toader, președinte PSD Prahova și CJ PH și Bogdan Nica, PNL)
Printre cei care i-au trimis coroane de flori președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, se numără și președintele țării, Klaus Iohannis, și premierul României, Mihai Tudose.
Surse aproapiate familiei au declarat pentru prahova-news.ro ca președintele României, Klaus Iohannis, și Adrian Năstase i-au trimis și scrisori de condeleanțe soției lui Mircea Ionescu Quintus care au emoționat-o profund.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000