Oameni politici din Prahova, prezenți la biserica unde se află trupul neînsuflețit al lui Mircea Ionescu Quintus! Iar primii oameni în stat au trimis coroane (FOTO/VIDEO)

17 Sep 2017 13:48
În aceste momente trupul neînsuflețit al seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus a fost depus la Biserica Buna Vestire din Ploiești. La lăcașul de cult sunt prezenți și oameni din administrația publică locală și județeană și oameni politici din Prahova. Vorbim despre reprezentanți ai PSD și PNL. (VIDEO: Bogdan Toader, președinte PSD Prahova și CJ PH și Bogdan Nica, PNL)
Printre cei care i-au trimis coroane de flori președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, se numără și președintele țării, Klaus Iohannis, și premierul României, Mihai Tudose.
Surse aproapiate familiei au declarat pentru prahova-news.ro ca președintele României, Klaus Iohannis, și Adrian Năstase i-au trimis și scrisori de condeleanțe soției lui Mircea Ionescu Quintus care au emoționat-o profund.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092