„Ocolul Europei în 80 de alge”, o expoziție interesantă găzduită de Muzeul Rezervației Bucegi din Sinaia

22 Sep 2020 09:08
„Ocolul Europei în 80 de alge”, o expoziție interesantă găzduită de Muzeul Rezervației Bucegi din Sinaia
De astăzi, la Muzeul Rezervației Bucegi, care se află în Parcul Dimitrie Ghica Sinaia, curioșii pot afla mai multe despre alge, fiind deschisă o nouă temporară denumită „Ocolul Europei în 80 de alge”.
Sunt expuse specimene de alge aparținând patrimoniului muzeal și totodată, prin intermediul informațiilor scrise, pot descifra o parte din misterele acestor organisme.
Expoziția va fi deschisă în data de 22.09.2020, la ora 9.00 și este accesibilă publicului vizitator de marți până duminică între orele 9-17, în Muzeul Rezervației Bucegi din Parcul Dimitrie Ghica, Sinaia.
Tarife: 6 Lei/pers. individual; 4 Lei/pers. grup organizat(minim 10 persoane) sau copii, studenti, militari;
Gratuit: Persoanele defavorizate, persoanele cu dizabilitati, copiii cu varsta pana la 3 ani, copiii din centrele de plasament, persoanele din reteaua muzeala si cei care poseda legitimatii ICOM.
foto http://www.muzbioph.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063