OFICIAL: Iulian Dumitrescu " candidatul PNL pentru președinția CJ Prahova, Andrei Volosevici " candidatul PNL pentru Primăria Ploiești

09 Mar 2020 13:58
OFICIAL: Iulian Dumitrescu " candidatul PNL pentru președinția CJ Prahova,  Andrei Volosevici " candidatul PNL pentru Primăria Ploiești
Comunicat de presa PNL Prahova: Biroul Permanent Național al PNL a decis luni, 9 martie 2020, să valideze propunerile organizației județene Prahova în perspectiva alegerilor locale din acest an. Astfel, Iulian Dumitrescu, președintele organizației județene, va fi candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, iar Andrei Volosevici va candida pentru funcția de primar al Municipiului Ploiești.
Dumitrescu este absolvent al Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București. De asemenea, deține și o licență din partea Facultății de Ingineria Materialelor din cadrul Universității Politehnice București (UPB). Liderul PNL Prahova a absolvit și un curs de "General Management Program" la Harvard Business School din cadrul Universității Harvard (Boston, SUA). În anul 2013, a absolvit programele "Senior Executives in National and International Security" și "Senior Managers in Government" la Harvard Kennedy School of Government din cadrul Universității Harvard (Boston, SUA). Este senator al României începând cu anul 2012, obținând un mandat de senator de Prahova la parlamentarele din 2016.
Sub conducerea lui Iulian Dumitrescu, progresul PNL Prahova a fost constant în ultimii ani. În 2016, la parlamentare, PNL obținea 22,19%, iar PSD lua 43,45%. În 2019, la europarlamentare, PNL trecea deja pe primul loc cu 28,35% față de cele 20,74% ale PSD. Pentru ca, în turul I al prezidențialelor, avându-l candidat pe Președintele în funcție, Klaus Iohannis, PNL să obțină aproape 40%, în timp ce PSD a luat abia 22%. La alegerile prezidențiale recent încheiate, PNL a câștigat în 92 din cele 104 localități din Prahova.
Andrei Volosevici, de profesie avocat începând cu anul 2000 și cel mai bun primar din istoria post-decembristă a orașului, a revenit recent în Partidul Național Liberal și candidează pentru funcția de primar al Municipiului Ploiești. Cu siguranță, Volosevici ar fi obținut această funcție, cu sprijinul PNL, și în 2016 dacă nu ar fi existat un dosar penal profund nedrept care l-a determinat să facă un pas înapoi până la o decizie a Justiției. Achitat de capetele de acuzare care i-au fost imputate, Andrei Volosevici este decis să redea încrederea ploieștenilor în administrația publică locală și să dezvolte proiecte de infrastructură extrem de necesare orașului.
Tandemul Iulian Dumitrescu " Andrei Volosevici și-a asumat un obiectiv ambițios: Prahova pe primul loc. Partidul Național Liberal are drept ținte câștigarea Consiliului Județean Prahova, a Primăriei Ploiești, a minimum jumătate din primării și coagularea unor majorități, alături de partenerii politici de pe zona de centru-dreapta, pentru a oferi județului șansa dezvoltării sub o administrație liberală performantă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677