Operațiuni fictive, prejudiciu de 50.000 de lei

24 Jun 2017 09:58
Operațiuni fictive, prejudiciu de 50.000 de lei
Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat activități într-un dosar penal care a vizat un bărbat de 52 de ani din municipiul Câmpina, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evidențiere în actele contabile sau în alte documente legale a cheltuielilor care nu au la baza operațiuni reale ori evidențiere a altor operațiuni fictive.
Din cercetările polițiștilor au rezultat indicii că bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi înregistrat în evidența contabilă operațiuni comerciale fictive (achiziții de produse sau servicii) derulate în compania unei societăți comerciale tip fantoma, producând astfel un prejudiciu bugetului de stat în valoare totală de 48.387 lei.
Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu propunere de emitere a rechizitoriului și sesizare a instanței competente a soluționa cauza.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677