Ora de desfășurare a ceremonialului militar din Ploiești dedicat Zilei României, schimbată la indicațiile Ministerului Apărării Naționale

30 Nov 2020 15:54
Ora de desfășurare a ceremonialului militar din Ploiești dedicat Zilei României, schimbată la indicațiile Ministerului Apărării Naționale
Ora de desfășurare a ceremonialului militar din Ploiești dedicat Zilei României, schimbată la indicațiile Ministerului Apărării Naționale. Iata mesajul Bazei 2 Logistica Valahia:

"Pentru o informare corectă și pentru respectul pe care îl datorăm cetățenilor ploieșteni, vă comunicăm o schimbare a orei de desfășurare a ceremonialului militar dedicat Zilei Naționale a României.

Astfel, la nivelul Municipiului Ploiești, ora de începere a ceremonialului va fi ora 12.00.

Precizăm faptul că, inițial, ora de începere a fost stabilită ca fiind 11.00, însa în urma unor informări ale Ministerului Apărării Naționale, au fost făcute modificările menționate!

Facem încă odată apel la respectarea restricțiilor situației actuale. De asemenea, precizăm faptul că în intervalul orar 11.30-12.45, va fi oprită circulația pe tronsonul intersecția Vasile Milea- Bulevardul Republicii și giratoriul de la Catedrala "Sf. Ioan Botezătorul".

Anul acesta, pentru a putea comemora eroii ce au făcut sacrificii în Primul Război Mondial, trebuie să facem la rândul nostru un sacrificiu. Și acela este să înțelegem că trebuie sa respectăm anumite criterii de sănătate!"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677