"Orașul Rulotelor" de pe Valea Cerbului este populat și în acest an! Oamenii s-au mutat aici pe timpul verii pentru a respira un aer curat (GALERIE FOTO/VIDEO)

29 Jul 2017 16:56
De ani de zile, pe Valea Cerbului din stațiunea montană Bușteni, sute de rulote se instalează. Acestea devin casele turiștilor pe timpul verii. Oamenii și-au creat aici toate condițiile, au bucătării, dormitoare, foișoare. Nici utilitățile nu le lipsesc. Ei au curent electric, butelii pentru aragazuri și chiar radiouri și antene TV. Și Primăria Bușteni le-a venit în ajutor. Reprezentanții primăriei au montat în zonă ghene de gunoi și toalete publice. Rulotele au fost delimitate, unele chiar cu garduri din plasă, iar în fața lor au fost plantate flori sau puse ghivece cu flori. Pe lângă faptul că-și reduc considerabil cheltuielile de întreținere pe timpul verii, oamenii spun că pe Valea Cerbului beneficiază și de aerul curat care chiar îi face mai sănătoși. Rulotele se vor strânge abia toamna târziu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000