(P) Florăria MaJolie din Ploiești s-a pregătit pentru Sfântul Andrei. A scos la vânzare figurine din grâu care se vor pune la încolțit

14 Nov 2017 19:38
(P) Florăria MaJolie din Ploiești s-a pregătit pentru Sfântul Andrei. A scos la vânzare figurine din grâu care se vor pune la încolțit
Credincioșii ortodocși îl vor sărbători pe Sfântul Andrei pe 30 noiembrie. Noaptea Sfântului Andrei este legată de multe obiceiuri și tradiții. Se spune că este Halloween-ul românilor. Însă, cea mai des întâlnită tradiție este pusul grâului la încolțit, pentru fiecare membru al familiei. Dacă înainte acesta era pus în ghiveci sau farfurioare, acum mulți preferă figurinele din grâu. Florăria MaJolie din Ploiești a început deja pregătirile pentru această sărbătoare și a scos la vânzare figurine în formă de fetițe și băieței. Prețul unei figurine este 10 lei. Se spune că grâul pus la încolțit de Sfântul Andrei indică viitorul celui care l-a udat, cum arată grâul așa va fi și sănătatea acestuia.
Florăria MaJolie se găsește în Ploiești, pe strada Take Ionescu, nr. 1, pe aripa Hotelului Central cu Terasa Berbec. Aici găsiți aranjamente florale pentru orice eveniment, nuntă, botez, comemorare, aniversări, evenimente corporate și nu numai. De altfel, motto-ul MaJolie este întrebarea "Când ați oferit fără vreun motiv o floare?"

COMENTARII

64x64

Elena Foransbergher

Intr-adevar, floraria MaJolie vine totdeauna cu noutati pentru noi clientii . Bun gust si muuuuullltttt rafinament! Imi place acest motto;,,Cand ati oferit fara vreun motiv o floare?,,

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677