(P) Florăria MaJolie din Ploiești s-a pregătit pentru Sfântul Andrei. A scos la vânzare figurine din grâu care se vor pune la încolțit

14 Nov 2017 19:38
(P) Florăria MaJolie din Ploiești s-a pregătit pentru Sfântul Andrei. A scos la vânzare figurine din grâu care se vor pune la încolțit
Credincioșii ortodocși îl vor sărbători pe Sfântul Andrei pe 30 noiembrie. Noaptea Sfântului Andrei este legată de multe obiceiuri și tradiții. Se spune că este Halloween-ul românilor. Însă, cea mai des întâlnită tradiție este pusul grâului la încolțit, pentru fiecare membru al familiei. Dacă înainte acesta era pus în ghiveci sau farfurioare, acum mulți preferă figurinele din grâu. Florăria MaJolie din Ploiești a început deja pregătirile pentru această sărbătoare și a scos la vânzare figurine în formă de fetițe și băieței. Prețul unei figurine este 10 lei. Se spune că grâul pus la încolţit de Sfântul Andrei indică viitorul celui care l-a udat, cum arată grâul aşa va fi şi sănătatea acestuia.
Florăria MaJolie se găsește în Ploiești, pe strada Take Ionescu, nr. 1, pe aripa Hotelului Central cu Terasa Berbec. Aici găsiți aranjamente florale pentru orice eveniment, nuntă, botez, comemorare, aniversări, evenimente corporate și nu numai. De altfel, motto-ul MaJolie este întrebarea “Când ați oferit fără vreun motiv o floare?”

COMENTARII

64x64

Elena Foransbergher

Intr-adevar, floraria MaJolie vine totdeauna cu noutati pentru noi clientii . Bun gust si muuuuullltttt rafinament! Imi place acest motto;,,Cand ati oferit fara vreun motiv o floare?,,

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218