(P) Florăria MaJolie din Ploiești vă așteaptă cu cele mai colorate și înmiresmate buchete de flori pentru prima zi de școală (GALERIE FOTO)

09 Sep 2017 15:10
Zilele acestea elevii și părinții lor se află în căutarea celor mai frumoase buchete de flori pentru prima zi de școală. Florăria MaJolie din Ploiești este locul ideal de unde vă puteți alege aranjamentul perfect! Și cum mai este puțin până va suna din nou clopoțelul, Florăria MaJolie își așteaptă clienții cu oferte diversificate care reușesc să mulțumească toate gusturile și bugetele. Buchetele se fac în funcție de cerințele celor care intră în florărie, iar prețurile pornesc de la numai 35 de lei.
“Întotdeauna îi intreb ce culori preferă persoana care urmează să primească buchetul sau aranjamentul floral și ținând cont și de tendințele momentului alegem împreună atât tipul de flori cât și culorile”, ne-a declarat Laura Bănică, administratorul florăriei MaJolie.
Florăria MaJolie are pe tot parcursul anului o ofertă diversificată astfel că de aici puteți achizționa aranjamente florale pentru orice eveniment, nuntă, botez, comemorare, aniversări, evenimente corporate și nu numai. De altfel, motto-ul MaJolie este întrebarea “Când ați oferit fără vreun motiv o floare?”

“Tuturor ne place să râdem, să fim veseli iar cu o floare reușești să smulgi acel zâmbet și acele emoții cu atât mai mult în zilele în care te aștepți mai puțin”, a adăugat Laura Bănică.

Florăria MaJolie se găsește în Ploiești, pe strada Take Ionescu, nr. 1, pe aripa Hotelului Central cu Terasa Berbec.

“Majolie este visul meu de ceva timp, a împlinit deja 2 ani, iar cu experiența mea în realizarea de evenimente de peste 10 ani, pun la dispoziția fiecărui client toate cunoștințele mele și mă străduiesc ca totul să fie așa cum visează. Clienții MaJolie, devin prietenii noștri. Vă aștept să treceti pragul MaJolie!”(Laura Bănică, administratorul MaJolie)

Pentru informații și comenzi la Florăria MaJolie din Ploiești puteți suna la numărul de telefon 0722338509

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923