(P) La Floraria MaJolie din Ploiesti gasiti cadoul perfect de Florii! " VIDEO/FOTO

28 Mar 2018 19:03
Floriile se sarbatoresc duminica ce vine. Asa ca Floraria MaJolie din Ploiesti va asteapta in aceste zile sa alegeti cadoul perfect pentru cele care poarta numele de flori. Puteti alege un buchet sau aranjament cu trandafiri, lalele, frezii, irisi si multe alte tipuri de flori, toate la preturi accesibile. Laura Banica, administratorul Florariei MaJolie, recomanda pentru acesata zi speciala florile de sezon care anunta si venirea primaverii. Lalelele sunt cele mai cautate. "Laleaua nu e preocupata sa impresioneze pe cineva. Nu lupta ca sa fie altfel decat trandafirul. Nu e nevoie. Ea e altfel. Iar in gradina e loc pentru toate florile." dupa cum spunea Richard Williamson".
Florăria MaJolie are pe tot parcursul anului o ofertă diversificată astfel că de aici puteți achizționa aranjamente florale pentru orice eveniment, nuntă, botez, comemorare, aniversări, evenimente corporate și nu numai. De altfel, motto-ul MaJolie este întrebarea "Când ați oferit fără vreun motiv o floare?"
Florăria MaJolie se găsește în Ploiești, pe strada Take Ionescu, nr. 1, pe aripa Hotelului Central cu Terasa Berbec.
Pentru informații și comenzi la Florăria MaJolie din Ploiești puteți suna la numărul de telefon 0722338509.

COMENTARII

64x64

Ruxandra

Spor la vanzari vecina ! :)
64x64

Elena Foransbergher

Felicitari...,,MaJolie,, pentru bucuria de a ne face viata mai frumoasa!! Buchetele tale sunt superbeeee! Imi place motto-ul!!!
64x64

Tavy

Super initiativa.Succes Domnisoarei Laura Banica.

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677