(P) La Floraria MaJolie din Ploiesti gasiti cadoul perfect de Florii! – VIDEO/FOTO

28 Mar 2018 19:03
Floriile se sarbatoresc duminica ce vine. Asa ca Floraria MaJolie din Ploiesti va asteapta in aceste zile sa alegeti cadoul perfect pentru cele care poarta numele de flori. Puteti alege un buchet sau aranjament cu trandafiri, lalele, frezii, irisi si multe alte tipuri de flori, toate la preturi accesibile. Laura Banica, administratorul Florariei MaJolie, recomanda pentru acesata zi speciala florile de sezon care anunta si venirea primaverii. Lalelele sunt cele mai cautate. ”Laleaua nu e preocupata sa impresioneze pe cineva. Nu lupta ca sa fie altfel decat trandafirul. Nu e nevoie. Ea e altfel. Iar in gradina e loc pentru toate florile." dupa cum spunea Richard Williamson”.
Florăria MaJolie are pe tot parcursul anului o ofertă diversificată astfel că de aici puteți achizționa aranjamente florale pentru orice eveniment, nuntă, botez, comemorare, aniversări, evenimente corporate și nu numai. De altfel, motto-ul MaJolie este întrebarea “Când ați oferit fără vreun motiv o floare?”
Florăria MaJolie se găsește în Ploiești, pe strada Take Ionescu, nr. 1, pe aripa Hotelului Central cu Terasa Berbec.
Pentru informații și comenzi la Florăria MaJolie din Ploiești puteți suna la numărul de telefon 0722338509.

COMENTARII

64x64

Ruxandra

Spor la vanzari vecina ! :)
64x64

Elena Foransbergher

Felicitari...,,MaJolie,, pentru bucuria de a ne face viata mai frumoasa!! Buchetele tale sunt superbeeee! Imi place motto-ul!!!
64x64

Tavy

Super initiativa.Succes Domnisoarei Laura Banica.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000