(P) Trandafirii criogenati, un cadou special

30 Jan 2018 09:31
(P) Trandafirii criogenati, un cadou special
Trandafirii criogenati sunt speciali, asa cum le este si denumirea. Ei pot rezista sub cupola de sticla pana la 25 de ani! Deoarece nu necesita niciun fel de intretinere si isi pastreaza neschimbata forma si culoarea, trandafirii criogenati sunt ideali pentru a-i oferi sau primi cadou.
Ii putem considera ca o declaratie a iubirii sincere, pure si vesnice, la fel ca in filmul "Frumoasa si Bestia". Si da, atunci cand ii vei darui acest trandafir, EA va stii ca o iubesti?
Daca sunteti in pana de idei ii putem alege pentru a oferi un obiect de decor deosebit si inedit. Vor infrumuseta orice loc din casa sau birou, atragand privirile tuturor.
Fii inspirat si alege sa cumperi un cadou de neuitat! Aceste flori deosebite precum si multe alte flori si aranjamente florale le poti gasi la Floraria "Ma Jolie" din Ploiesti, Hotel Central, aripa Tache Ionescu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923