Pacienta unei unitati medicale din Ploiesti a ramas fara portofel

09 Jan 2019 09:56
Pacienta unei unitati medicale din Ploiesti a ramas fara portofel
Ieri, în jurul orei 12, polițiști din cadrul Secției nr. 4 Ploiești au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că soției sale i-a fost sustras portofelul în timp ce se afla în incinta unei unităţi medicale din Ploieşti. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma primelor cercetări, au constatat că femeia, din neatenţie, şi-ar fi uitat portofelul ce conţinea suma de 210 lei şi cartea de identitate pe banca din sala de aşteptare a unităţii, iar când s-a întors în locul respectiv nu l-ar mai fi găsit.
Din primele verificări efectuate, a rezultat că portofelul aflat pe bancă ar fi fost luat de o femeie de aproximativ 45 ani. Aceasta ar fi scos o sumă de bani pe care a introdus-o în buzunar, după care ar fi aruncat portofelul într-un coş de gunoi.
Imediat, polițiștii au depistat persoana bănuită. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
sursa IJP Prahova
foto cu caracter ilustrativ: https://vivafm.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7315 0.0000
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2727 0.0000
CHF Francul elvetian 4.2800 0.0000
XAU Gramul de aur 194.9091 0.0000