Pacienta unei unitati medicale din Ploiesti a ramas fara portofel

09 Jan 2019 09:56
Pacienta unei unitati medicale din Ploiesti a ramas fara portofel
Ieri, în jurul orei 12, polițiști din cadrul Secției nr. 4 Ploiești au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că soției sale i-a fost sustras portofelul în timp ce se afla în incinta unei unităţi medicale din Ploieşti. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma primelor cercetări, au constatat că femeia, din neatenţie, şi-ar fi uitat portofelul ce conţinea suma de 210 lei şi cartea de identitate pe banca din sala de aşteptare a unităţii, iar când s-a întors în locul respectiv nu l-ar mai fi găsit.
Din primele verificări efectuate, a rezultat că portofelul aflat pe bancă ar fi fost luat de o femeie de aproximativ 45 ani. Aceasta ar fi scos o sumă de bani pe care a introdus-o în buzunar, după care ar fi aruncat portofelul într-un coş de gunoi.
Imediat, polițiștii au depistat persoana bănuită. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
sursa IJP Prahova
foto cu caracter ilustrativ: https://vivafm.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cand se afisaza rezultatele
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
Curs valutar
EUR Euro 4.7564 0.0026
USD Dolarul SUA 4.2005 -0.0008
GBP Lira sterlina 5.5575 0.0231
CHF Francul elvetian 4.2296 0.0012
XAU Gramul de aur 177.5598 -0.3347