Panica in randul unor turisti bucuresteni care s-au intalnit cu un sarpe pe munte, cand coborau de la Vf. Omu

05 Aug 2020 09:04
Jandarmii montani din Busteni au intervenit noaptea trecuta în sprijinul unui grup de 3 turisti ce cobora de la Vf. Omu către stațiune. Cei trei s-au speriat de un sarpe aflat pe traseu, dar si de urmele animalelor salbatice si de intuneric si au sunat la 112.
“Pe timpul intervenției tinerii, originari din București, au sunat de mai multe ori pe numărul unic 112, pentru a oferi date despre locație și a cere sprijin. Aceștia au fost găsiți în zona Poiana Costilei , nu aveau stare de sănătate afectata și au fost coborâți în siguranță pana în oraș, alegându-se doar cu o sperietura zdravana”, au spus reprezentantii IJJ PH.

📸 IJJ PH

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000