Parc de dezmembrari auto, in flacari, la Blejoi. Totul a pornit de la un incendiu de vegetatie uscata - FOTO/VIDEO

24 Mar 2019 17:31
Un incendiu de vegetatie uscata produs in aceasta dupa-amiaza in Blejoi s-a extins la un parc de dezmembrări auto aflat in apropierea mall-ului din zona. ISU
Prahova a actionat cu 6 autospeciale de lucru cu apa și spuma și o ambulanta SMURD. Potrivit pompierilor, incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 500 mp la parcul de dezmembrări auto și a pornit de la incendiul de vegetație uscata care se manifesta pe o suprafata de aproximativ 1000 mp. In acest moment incendiul a fost localizat. In interior se aflau 30 de caroserii.

Sursa foto/video: ISU PRAHOVA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933