Parcul din fața sălii de sport din Păulești, finalizat - FOTO

02 May 2018 11:19
Lucrările de amenajare a parcului din fața noii săli de sport de la Păulești au fost finalizate. Acestea au fost realizate de primăria comunei. S-au făcut alei, s-au amenajat spații verzi si s-au montat băncuțe. Sala de sport din Păulești, destinata în mod deosebit pentru desfășurarea orelor de sport ale elevilor din comuna prahoveană, este o adevărată atracție pentru pasionații de sport. Aici se organizează tot felul de competiții sportive.
Sala de sport de la Păulești a fost realizată printr-un proiect al primăriei depus la Compania Națională de Investiții. Reprezentanții autorității locale așteaptă acum să primească fonduri și pentru amenajarea unui bazin de înot în spatele sălii de sport.

COMENTARII

64x64

Contantin Ilie

Treptat în timp se împlinește proietul profesorului Toma T. Socolescu care în Monografia Orașului Ploiești scrie că Pădurea Păulești și împrejurimile pot deveni „ un Snagov al Ploieștilor”. Pot oferi detalii, rog contact.
64x64

Un cetatean

Bravo nea Tudorica !! Pe veci primar la Paulesti ... lua v-ar DNA pe toti de hoti ce sunteti

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218