Parcul din fața sălii de sport din Păulești, finalizat - FOTO

02 May 2018 11:19
Lucrările de amenajare a parcului din fața noii săli de sport de la Păulești au fost finalizate. Acestea au fost realizate de primăria comunei. S-au făcut alei, s-au amenajat spații verzi si s-au montat băncuțe. Sala de sport din Păulești, destinata în mod deosebit pentru desfășurarea orelor de sport ale elevilor din comuna prahoveană, este o adevărată atracție pentru pasionații de sport. Aici se organizează tot felul de competiții sportive.
Sala de sport de la Păulești a fost realizată printr-un proiect al primăriei depus la Compania Națională de Investiții. Reprezentanții autorității locale așteaptă acum să primească fonduri și pentru amenajarea unui bazin de înot în spatele sălii de sport.

COMENTARII

64x64

Contantin Ilie

Treptat în timp se împlinește proietul profesorului Toma T. Socolescu care în Monografia Orașului Ploiești scrie că Pădurea Păulești și împrejurimile pot deveni „ un Snagov al Ploieștilor”. Pot oferi detalii, rog contact.
64x64

Un cetatean

Bravo nea Tudorica !! Pe veci primar la Paulesti ... lua v-ar DNA pe toti de hoti ce sunteti

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677