Parlamentarii PSD Prahova vor sustine motiunea de cenzura

17 Jun 2017 22:14
Parlamentarii PSD Prahova vor sustine motiunea de cenzura
Toti parlamentarii PSD Prahova vor vota motiunea si vor fi alaturi de presedintele partidului, Liviu Dragnea, pentru a repune lucrurile si actul guvernarii pe fagasul normal, anunță PSD Prahova printr-un comunicat de presă.
"Suntem intr-o situatie neplacuta, deloc confortabila pentru actul politic, dar mai ales pentru actul de guvernare. Asa ca este foarte important mesajul pe care il transmitem electoratului nostru. PSD este un partid responsabil, noi activam ca echipa, lumea ne-a votat ca partid, nu uninominal. Nu stricam echipa, ne sustinem liderii pentru a respecta ce-am promis in decembrie 2016", declara presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.
PSD Prahova respecta decizia Comitetului Executiv National si il sustine pe Liviu Dragnea pentru a continua proiectele PSD din Programul de Guvernare.

FOTO: FACEBOOK

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677