Partidul Mișcarea Populară-Prahova a strâns 35.000 de semnături de la cetățeni pentru susținerea alegerii primarului în două tururi de scrutin

02 Oct 2018 09:06
Partidul Mișcarea Populară-Prahova a strâns 35.000 de semnături de la cetățeni pentru susținerea alegerii primarului în două tururi de scrutin
Filiala Prahova a Partidului Mișcarea Populară a încheiat campania de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei noastre de modificare a legislației electorale în sensul revenirii la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.
35.000 de prahoveni au răspuns pozitiv invitației noastre de a susține o modificare legislativă de natură să democratizeze alegerea primarilor, să le confere acestora legitimitatea votului unei majorități a cetățenilor localității pe care aceștia o administrează. Campania noastră s-a desfășurat pe parcursul a șase luni, în majoritatea absolută a orașelor și a satelor din județ. În zilele acestei campanii, colegii noștri au depus un efort substanțial pentru informarea directă, din om în om, a zeci de mii de prahoveni și pentru convingerea lor să susțină inițiativă.
"Le mulțumim celor 35.000 de prahoveni care au semnat pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin și zecilor de mii care au ascultat vocea noastră. Vocea și semnătura lor sunt cel mai important argument al nostru în lupta cu majoritatea PSD pentru a adopta acest proiect de lege. Îi asigurăm pe oameni că ne vom lupta din toate puterile și cu toată convingerea pentru ca alegerea primarilor în două tururi de scrutin, așa cum este legitim și democratic, să devină lege", arata PMP Prahova intr-un comunicat de presa.
sursa Comunicat de presa PMP Prahova
foto: deprahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677