Pasajele subterane de pe Bulevardul Bucureşti au intrat în reparații

23 Oct 2019 16:42
Pasajele subterane de pe Bulevardul Bucureşti au intrat în reparații
După mai bine de 25 de ani de la închidere, pasajele subterane care traversează Bulevardul Bucureşti au intrat în reparații, anunță primarul Ploieștiului, Adrian Dobre. Azi a început evacuarea apei, operațiune necesară pentru a permite accesul celor care realizează proiectul tehnic de execuție.
"Sper ca lucrărilor să nu creeze un disconfort foarte mare locuitorilor din zonă și celor care o tranzitează", a transmis Adrian Dobre.
foto Facebook/A. Dobre

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8387 -0.0011
USD Dolarul SUA 4.3203 0.0091
GBP Lira sterlina 5.4094 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.5005 0.0186
XAU Gramul de aur 237.1382 -1.0902