Pățania unui turist. Cum a fost mușcat de urs, în Bușteni

18 Dec 2018 19:04
Pățania unui turist. Cum a fost mușcat de urs, în Bușteni
Atacurile urșilor par tot mai dese. Numai ieri, cinci turisti au fost fugariti de o ursoaica pe un traseu din Bucegi iar ieri dimineata, un barbat venit cu cortul s-a trezit cu ursul peste el. Ei bine, azi dimineata, "figura" s-a repetat. Un alt turist, de aceasta data in varsta de 28 de ani, dormea in cort, pe Valea Cerbului cand un urs, venit sa caute mancare, l-a muscat de mana. Barbatul a sunat imediat la 112 si medicii l-au transportat la spital, la Sinaia.
Oamenii muntelui atrag atentia turistilor sa nu mai tina mancare in cort pentru ca animalele sunt atrase de miros.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua! Multumim pentru atentie! Expeditia s-a derulat in octombrie si a avut succes. Multumesc.
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Curs valutar
EUR Euro 4.6478 -0.0072
USD Dolarul SUA 4.0820 -0.0247
GBP Lira sterlina 5.1631 -0.0152
CHF Francul elvetian 4.1177 -0.0074
XAU Gramul de aur 163.9458 0.2488