Patru angajați de la Primăria Blejoi, pozitivi la COVID-19/Anunțul autorităților

11 Aug 2020 11:00
Patru angajați de la Primăria Blejoi, pozitivi la COVID-19/Anunțul autorităților
Patru angajați din cadrul Primăriei Blejoi au ieșit pozitivi la testul COVID-19, au anunțat reprezentanții Primăriei Blejoi.
*Trebuie să vă informăm că 4 dintre colegii noștri sunt infectați cu noul coronavirus. Am descoperit săptămâna trecută că sunt bolnavi, după ce conducerea primăriei a decis să facă mai multe teste. Din fericire, ei sunt bine, nu au simptome și nu au intrat în contact cu altcineva. Așa cum știți, tinem cont de criteriile epidemiologice, iar relațiile cu cei din afara primăriei se desfășoară în condiții stricte. Vă recomandăm să ne scrieți pe e-mail cu ce vă putem ajuta, poate rezolvăm problemele fără să fie nevoie de prezența voastră la ghișeu. Toate spațiile primăriei sunt periodic dezinfectate cu substanțe speciale și prin nebulizare. Sperăm să depășim cât mai repede această criză, să rămânem sănătoși și să nu existe alte cazuri noi în comuna noastră. E important să purtăm mască, chiar și în spații deschise, dacă sunt aglomerate*, a precizat, printr-o postare pe Facebook, Primăria Blejoi.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677