Patru turiști, surprinși de vremea rea în Munții Bucegi

12 Jul 2020 21:39
Patru  turiști, surprinși de vremea rea în Munții Bucegi
Patru turişti, din care 3 bărbați si 1 femeie, au avut nevoie de ajutorul oamenilor muntelui după ce au fost surprinși pe traseul Vf. Omu-Babele de o ploaie torențială cu descărcări electrice. Cum grupul respectiv se deplasan cu greutate, unul dintre turisti a solicitat sprijin.
* In urma apelului, 2 jandarmi montani din detașamentul Sinaia și 1 lucrător Salvamont au intervenit de urgenta pentru acordarea sprijinului celor in cauza. Persoana de sex feminin suferise un atac de panica*, a transmis IJJ Prahova.
Turiștii au fost sunt conduși la Piatra Arsa.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223