Paturi ATI noi pentru pacienții de la Spitalul Orășenesc Sinaia

04 Dec 2020 14:16
Paturi ATI noi pentru pacienții de la Spitalul Orășenesc Sinaia
Spitalul Orășenesc Sinaia a primit ieri ultimele două dintre cele cinci paturi ATI, achiziționate prin asocierea Consiliului Local Sinaia cu Consiliul Județean Prahova, completândând-se astfel numărul necesar de locuri în Compartimentul de Anestezie și Terapie Intensivă, anunță Primăria Sinaia. Valoarea totală a obiectivului ”Dotare cu 5 paturi ATI – Spital Orășenesc Sinaia, oraș Sinaia” este de aproape 242.550 lei.
”Prioritatea zero pentru mine încă de la începutul pandemiei a fost și rămâne siguranța pacienților de la Spitalul Sinaia. Îi mulțumesc domnului Președinte Iulian Dumitrescu că a înțeles cât este de important să fim eficienți și ne-a alocat suma necesară pentru finalizarea proiectului de achiziționare a paturilor ATI într-un timp atât de scurt. Această ultimă achiziție ne-a ajutat să înlocuim întreaga flotă de paturi a spitalului. Acum avem 5 paturi pentru pacienții critici, 15 paturi electrice pentru pacienții chirurgicali și 85 de paturi mecanice pentru restul specialităților. La cele 105 paturi pentru adulți se adaugă 5 paturi pentru nou-născuți”, a transmis Vlad Oprea, primarul Orașului Sinaia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366