(P)Campania ECOTIC "Stația de Reciclare" ia startul și în Ploiești

10 Nov 2017 16:42
(P)Campania ECOTIC "Stația de Reciclare" ia startul și în Ploiești
"Stația de Reciclare" este o campanie de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), lansată de Organizația ECOTIC în iunie 2016 și dedicată în special mediului rural, dar și celui urban din România. După ce a străbătut județele Iași, Brașov, Argeș și Sibiu, Stația de Reciclare se află acum în Ploiești, în perioada 10-14 noiembrie 2017, cu sprijinul Primariei Ploiesti, Rosal Prahova, ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA Prahova si APM Prahova.

În anul 2017, România are o țintă națională obligatorie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) de 45%. În acest context, Organizația ECOTIC a lansat, în anul 2016, două campanii naționale " una dedicată mediului urban (Orașe Curate) și una dedicată în mod preponderent mediului rural (Stația de Reciclare) menite să acopere cât mai bine teritoriul și să transmită mesajul necesității colectării și reciclării corecte e DEEE unui public cât mai larg.

După ce a trecut prin localități din județele Iași, Brașov, Argeș și Sibiu, precum și prin Câmpia Turzii și Sectorul 1 al Capitalei, Stația de Reciclare va staționa și în Ploiești. Pentru încurajarea predării corecte spre reciclare a electricelor și electronicelor uzate, fiecare locuitor care va aduce la punctul de colectare din fața Esplanadei Centrului Civic din apropierea Parcului Mihai Eminescu minim 5 kg cumulate de astfel de deșeuri, va primi un premiu instant și va fi înscris într-o tombolă cu premii atractive.

Programul de funcționare al punctului de colectare este zilnic, între orele 9:00 " 18:00, în perioada campaniei " 10-14 noiembrie 2017.

Pentru mai multe detalii, www.ecotic.ro.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677