Pe 31 octombrie începe cea de-a saptea editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu

18 Oct 2017 09:35
Pe 31 octombrie începe cea de-a saptea editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu
In perioada 31 octombrie – 5 noiembrie 2017, Primaria Municipiului Ploiesti, Teatrul „Toma Caragiu” si Asociatia Viitor Art organizeaza cea de-a saptea editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu.
Si in acest an, selectia festivalului a fost realizata de Raluca Radulescu, traducator si jurnalist, realizator de emisiuni la Radio Romania Cultural, iar pe afis se vor regasi numele unora dintre cei mai importanti artisti romani ai momentului.
Programate la sediul teatrului, la Casa de Cultura a Sindicatelor, in noua sala a Teatrului pentru copii Ciufulici si la Beraria Teatrului, spectacolele si concertele celei de-a saptea editii, productii ale teatrelor de prestigiu din toata tara, teatre nationale sau independente, va invita atat la intalnirea cu binecunoscuti actori ai scenei romanesti cat si cu tinere talente ale noilor generatii de creatori de teatru. Programul festivalului poate fi consultat pe pagina web a Teatrului Toma Caragiu.
Vom reveni cu mai multe detalii în curând!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176