Pe 31 octombrie, incepe Festivalul de Teatru Toma Caragiu!

25 Oct 2017 16:34
Pe 31 octombrie, incepe Festivalul de Teatru Toma Caragiu!
In cateva zile, se da startul celei de-a VII-a editii a Festivalului de Teatru Toma Caragiu, eveniment ce se va desfasura in perioada 31 octombrie- 5 noiembrie, in organizarea Teatrului Toma Caragiu, a Primariei Ploiesti si a Asociatiei Viitor Art.
Cele 6 zile de festival aduc ploiestenilor 18 evenimente culturale, spectacole si concerte, ce vor avea loc la sediul teatrului, la Casa de Cultura a Sindicatelor, in noua sala a Teatrului pentru copii Ciufulici si la Beraria Teatrului.
Biletele au fost epuizate pentru spectacolele SOLDATUL DE CIOCOLATA (Teatrul Odeon Bucuresti), IDOLUL SI ION ANAPODA (Centrul Cultural ARCUB), UMBRE (Teatrul National Bucuresti), N-AI TU TREABA! (Teatrul ACT Bucuresti) si KIMBERLY (Teatrul de Comedie).
Pentru celelalte spectacole, biletele pot fi achizitionate atat de la Agentia de bilete a Teatrului Toma Caragiu (tel. 0244.522.774, e-mail agentiadebilete@teatruploiesti.ro), cat si online, accesand link-ul http://www.teatruploiesti.ro/nou/index.php?page=festival_detail&event=1&edition=12
Pretul unui bilet este de 50 lei pentru un spectacol si scade odata cu achizitionarea mai multor bilete. Pretul redus pentru elevi, studenti, pensionari este de 30 de lei. Programul complet al festivalului poate fi consultat la Agentia teatrala, pe site-ul www.teatruploiesti.ro , si pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/festivalultomacaragiu/
Va asteptam sa ne bucuram impreuna de teatru la cea de-a saptea editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434