Pe 31 octombrie, incepe Festivalul de Teatru Toma Caragiu!

25 Oct 2017 16:34
Pe 31 octombrie, incepe Festivalul de Teatru Toma Caragiu!
In cateva zile, se da startul celei de-a VII-a editii a Festivalului de Teatru Toma Caragiu, eveniment ce se va desfasura in perioada 31 octombrie- 5 noiembrie, in organizarea Teatrului Toma Caragiu, a Primariei Ploiesti si a Asociatiei Viitor Art.
Cele 6 zile de festival aduc ploiestenilor 18 evenimente culturale, spectacole si concerte, ce vor avea loc la sediul teatrului, la Casa de Cultura a Sindicatelor, in noua sala a Teatrului pentru copii Ciufulici si la Beraria Teatrului.
Biletele au fost epuizate pentru spectacolele SOLDATUL DE CIOCOLATA (Teatrul Odeon Bucuresti), IDOLUL SI ION ANAPODA (Centrul Cultural ARCUB), UMBRE (Teatrul National Bucuresti), N-AI TU TREABA! (Teatrul ACT Bucuresti) si KIMBERLY (Teatrul de Comedie).
Pentru celelalte spectacole, biletele pot fi achizitionate atat de la Agentia de bilete a Teatrului Toma Caragiu (tel. 0244.522.774, e-mail agentiadebilete@teatruploiesti.ro), cat si online, accesand link-ul http://www.teatruploiesti.ro/nou/index.php?page=festival_detail&event=1&edition=12
Pretul unui bilet este de 50 lei pentru un spectacol si scade odata cu achizitionarea mai multor bilete. Pretul redus pentru elevi, studenti, pensionari este de 30 de lei. Programul complet al festivalului poate fi consultat la Agentia teatrala, pe site-ul www.teatruploiesti.ro , si pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/festivalultomacaragiu/
Va asteptam sa ne bucuram impreuna de teatru la cea de-a saptea editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767