Peleșul se redeschide pe 2 iunie/În ce condiții putem vizita renumitul castel

22 May 2020 11:15
Peleșul se redeschide pe 2 iunie/În ce condiții putem vizita renumitul castel
Conducerea Muzeului Național Peleș a decis să deschidă porțile pentru vizitatori pe 2 iunie. Fiecare vizitator va trebuit să poarte mască facială. În plus, în interior sunt puse dispensere cu dezinfectanți. Totodată, nu este permis accesul grupurilor. Vor intra câte 5 persoane, maximum. Nu vor exista tururi ghidate. În săli vor fi puse texte cu informațiile necesare. Au fost luate aceste măsuri astfel încât vizitatorii să fie în siguranță și să existe distanțarea socială.
Săptămâna viitoare pe site-ul oficial al Castelului vor fi postate informații despre programul de vizitare și regulile de acces.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342