Peleșul se redeschide pe 2 iunie/În ce condiții putem vizita renumitul castel

22 May 2020 11:15
Peleșul se redeschide pe 2 iunie/În ce condiții putem vizita renumitul castel
Conducerea Muzeului Național Peleș a decis să deschidă porțile pentru vizitatori pe 2 iunie. Fiecare vizitator va trebuit să poarte mască facială. În plus, în interior sunt puse dispensere cu dezinfectanți. Totodată, nu este permis accesul grupurilor. Vor intra câte 5 persoane, maximum. Nu vor exista tururi ghidate. În săli vor fi puse texte cu informațiile necesare. Au fost luate aceste măsuri astfel încât vizitatorii să fie în siguranță și să existe distanțarea socială.
Săptămâna viitoare pe site-ul oficial al Castelului vor fi postate informații despre programul de vizitare și regulile de acces.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8375 0.0016
USD Dolarul SUA 4.0949 0.0198
GBP Lira sterlina 5.3607 -0.0072
CHF Francul elvetian 4.4794 -0.0110
XAU Gramul de aur 271.0003 2.5291