Penitenciarul Ploiești selecționează candidați pentru instituțiile de învățământ din sistemul de apărare

04 May 2018 09:41
Penitenciarul Ploiești selecționează candidați pentru instituțiile de învățământ din sistemul de apărare
Penitenciarul Ploiești selecționează candidați pentru instituțiile de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, care pregătesc personal pentru sistemul administrației penitenciare, sesiunea de admitere 2018, după cum urmează:
INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT UNIVERSITAR
1. Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București (cursuri de zi, durata 3 ani):
Facultatea de Poliție — specializarea:”Ordine și siguranță publică — „penitenciare” - 40 locuri ( B + F)
2. Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” București (cursuri de zi, durata 3 ani):
Facultatea de Informații — specializarea: „Psihologie — „Informații” - 5 locuri (B+F)
3. Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu Sibiu” (cursuri de zi, durata 3 ani):
Facultatea de Ştiinţe Economice și Administrative— specializarea: „Finanțe - Contabilitate” - 3 locuri
(B + F)
4. Academia Tehnică Militară București (cursuri de zi, durata 4 ani):
Facultatea de Sisteme Electronice și Informatice Militare –„Calculatoare și Tehnologia Informației” - specializarea:”Calculatoare și sisteme informatice pentru apărare și securitate națională” – 2 locuri (B+F);
5.Institutul Medico-Militar București (cursuri de zi, durata 6 ani):
Facultatea de medicină - „Sănătate” - specializarea:”Medicină generală” - 3 locuri (B.+F.)
6.Institutul de Medico-Militar Târgu Mureș (cursuri de zi, durata 6 ani):
Facultatea de medicină: „Sănătate”-specializarea Medicină generală” - 5 locuri (B.+F.)


INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT POSTLICEAL
1.Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Tg Ocna” Bacău (cursuri de zi, durata studiilor 1 an (240 locuri – bărbați și femei):
Informații privind condițiile generale și specifice de participare la concursurile de admitere se pot obține la sediul Penitenciarului Ploiești, str. Rudului nr. 49, Ploiești, județul Prahova, telefon: 0244/526.834 sau 0244/526.325 int. 132, pe site-urile instituţiilor de învăţământ, cât şi pe pagina A.N.P. anp.gov.ro. de Facebook: http://www.facebook.com/Admitere.ANP, şi a Penitenciarului Ploieşti: pploieşti@anp.gov.ro;

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923